Eberlin

 

Al 35 jaar actief in de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten, aanvankelijk voor andere, grote, bekende merken, maar met het uitbreken van de crisis in 2008 besloot de familie Ferrer om minder kwetsbaar te zijn door een eigen merk in de markt te zetten. En met succes, want in Spanje werken schoonheidsspecialisten en instituten volop met de verschillende collecties van EBERLIN.

Op YouTube zijn vele filmpjes, instructie video’s en de geschiedenis van EBERLIN terug te vinden.

Het belangrijkste uitgangspunt bij EBERLIN is om de huid weer in BALANS te brengen, door middel van de EQUILIBRIUM producten. Een reinigingsmilk en een lotion spelen hier een grote rol. De gebruikte actieve ingrediënten in deze producten zorgen ervoor dat de huid weer zelf gaat ‘nadenken’. Deze producten zijn voor dagelijks gebruik en kunnen aangevuld worden met producten die een specifieker doel voor de huid dienen. Dat kan zijn om de huid beter te hydrateren, te verstevigen, acné te behandelen, pigmentvlekken aan te pakken, meer zuurstof te geven of een combinatie van factoren.

Superkrachtige serum ampullen kunnen aan de crème worden toegevoegd waardoor de klant een ‘costume made’ product kan aanschaffen.

COLLECTIES

Equilibrium

Het eerste vereiste, de basis voor iedereen: de huid in balans.

Het herstel van de pH waarde van de huid, of deze nu droog of vet is, een uitgekiende synergie van componenten zorgt hiervoor. De zuurstofvoorziening.  De activiteit van cellen die zuurstof ontvangen verdrievoudigen en celdeling wordt verhoogd met 20%.

EYE & LIPS

Daar waar de eerste tekenen van ouder worden zichtbaar worden, verdient iedere dag aandacht. De meest dunne en kwetsbare gedeelte van het gezicht, met of zonder wallen, donkere kringen of fijne lijntjes moeten worden behandeld voor een jeugdige uitstraling en oogopslag.

Infinity

Een keuze uit 4 biologische crèmes, die gepersonaliseerd kunnen worden door middel van ampullen met extra werkzame stoffen.

Firmezza

Voor meer stevigheid van de huid, glans, minder rimpels en een ‘flash’ effect. Een compacte lijn voor de oudere huid, die zichtbaar voeding nodig heeft

Perfect Gold

Voor cel vernieuwing, voor een oudere huid met pigmentvlekjes. De extra verstevigende dagcrème werkt ook vitaliserend en zorgt bij de grauwe huid voor dat sprankelend effect, door het gebruik van Collodial Goud.

Een serum, dag- en nachtcrème, eventueel een peeling scrub en een Golden Secret masker geven de huid haar jeugdige uitstraling terug.

Epigenetics

De huid vergeet hoe zich te herstellen, zichzelf van de benodigde voedingsstoffen in de cellen te voorzien.  Met een revolutionaire techniek waarin de wetenschap haar aandeel heeft kunnen de cellen nu gemakkelijker voedingstoffen opnemen en ook de huid eraan te helpen herinneren hoe te regeneren.

Deze lijn is voor een oudere, rijpere huid, waarbij naast de Premium Lift dag/nachtcrème ook een serum en een Premium Lift eye contour zit.

YOUTUBE
btt